Over Kapsalon BIBOB Mijdrecht

Een waar familiebedrijf

Kapsalon BIBOB is een echt familiebedrijf en ik ben inmiddels de derde generatie. Het kappersvak is mij met de paplepel ingegoten. Mijn opa begon de kapsalon in Amsterdam en mijn vader heeft dit onder de naam BIBOB verder uitgebouwd waar ik als klein meisje al kwam om de haren van de vloer te vegen. Naast kapsalons in Amsterdam en Almere is BIBOB Mijdrecht in 1981 op de Bozenhoven geopend. Sinds 1 januari 2019 heb ik als (klein) dochter de kapsalon na een grondige verbouwing met veel plezier voortgezet.

Een hecht team

Al jaren zijn we blij onze vele trouwe vaste klanten te ontvangen en daarbij nieuwe klanten te verwelkomen. Ons team bestaat uit vijf ervaren kappers die inmiddels al heel wat jaren bij BIBOB werkzaam zijn, een hechte groep waar ik trots op ben.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar onze kapsalon bekijk onze social media; Instagram pagina bibob_mijdrecht / Facebook pagina Kapsalon BIBOB Mijdrecht of stap gerust eens binnen, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. We knippen dames, heren en kinderen. We geven graag advies op maat, om de kwaliteit te waarborgen werken wij op afspraak maar even binnenlopen voor het maken van een afspraak kan altijd! Soms lukt het dezelfde dag nog.

Sfeerimpressie